ROHS SAFETY SERVICES | SAFETY FIRST

BHV herhaling

Duur: 
6 uur
Kosten: 
€170 incl. lunch excl. BTW
Locatie: 
Opleidingcentrum Rohs Safety Services, Nagelbeek 8 6365EK Schinnen

Deze cursus wordt gegeven in uw bedrijf of in ons opleidingscentrum in Schinnen.

Door middel van heel veel praktijk onderdelen gaan wij door de oefenstof heen.

1. Brandbestrijding

In het onderdeel brandbestrijding leer je waar je rekening mee moet houden als je een oproep krijgt omdat er brand is in jouw bedrijf. Wanneer is het verantwoord om een bluspoging te doen? In welke gevallen moet je direct starten met ontruimen? Je leert welke branden je nog kan blussen en hoe je dat moet doen. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren bij het blussen aan bod. Je eigen veiligheid staat immers altijd voorop.

2. Ontruiming

Bij ontruiming staat een algemene ontruimingsprocedure voor de bhv centraal. Wat moet je als bhv'er allemaal doen als er moet worden ontruimd? Ook is er aandacht voor de ontruimingsvoorzieningen en de samenwerking met externe hulpverleningsdiensten.

3. Niet-spoedeisende eerste hulp

Bij niet-spoedeisende eerste hulp gaat het over de beoordeling en behandeling bij
niet-levensbedreigende aandoeningen. Dit kunnen onder meer wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden zijn.

4 Spoedeisende eerste hulp

Bij spoedeisende eerste hulp komt de reanimatie met gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en hersenletsel

Prijs inclusief, lunch, lesmaterialen en certificaat €170,- per deelnemer.

Duur cursus 6 uur

BHV herhaling

Naam(Vereist)
© ROHS SAFETY SERVICES- 2023
Made with
Web Wings
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram