ROHS SAFETY SERVICES | SAFETY FIRST

Aanbod trainingen

BHV basis

Aanmelden

BHV herhaling

Aanmelden

Cursus kleine blusmiddelen

Aanmelden

Reanimatie en AED cursus

Aanmelden

EHBO voor honden

Aanmelden

EHBO basis cursus

Aanmelden

Kinder EHBO

Aanmelden

BHV

De wet schrijft voor dat ieder bedrijf, met personeel, BHV-ers moet hebben opgeleid. Deze BHV-ers weten hoe ze moeten reageren bij noodgevallen. De inhoud van zowel de (basis)opleidingen als de herhalingsopleidingen zijn afgestemd op die bedrijfsspecifieke situaties en omstandigheden zoals die zich in uw bedrijf of organisatie kunnen voordoen. Wij bezorgen BHV basis cursussen en BHV herhaling cursussen van het NIBHV en eigen cursussen. Dit geheel afgestemd op de wens van de klant.
Nu inschrijven

Risico-inventarisatie & -evaluatie

De Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) is een voor werkgevers verplicht middel om de gezondheid en veiligheid in het bedrijf te bevorderen. Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met inzicht in de risico’s. Met een RI&E brengt u alle arbeidsrisico’s in kaart, en kunt u deze gericht aanpakken. Dit leidt tot minder verzuim, efficiënter werken en gemotiveerde werknemers. Het is een onmisbaar instrument om uw werknemers gezond, veilig en met plezier aan het werk te houden.IDe ervaring leert dat veel bedrijven het Arbobeleid verder kunnen verbeteren. De RI&E is een eerste stap in de goede richting. Naast het voldoen aan wettelijke verplichting, zit de winst in terugdringing van ziekteverzuim en voorkoming van ongevallen.
Neem contact op

Advies

Rohs Safety Services is het adres in Limburg voor al uw brandveiligheid gerelateerde zaken! Of u nu een geschikte brandblusser of rookmelder zoekt, een BHV training wilt volgen, een RI&E, ontruimingsplan, ontruimingsplattegrond of een veiligheidsadvies nodig heeft. Voor een persoonlijk advies en maatwerk bent u bij ons op het juiste adres.
Neem contact op

Brandwachten en buitenwachten

Wanneer uw brandmeldinstallatie is afgekeurd of er vind onderhoud plaats, dan kan het zijn dat de gemeente of verzekeraar een aanvullende eis stelt ten aanzien van de veiligheid. Regelmatig wordt gesteld dat er brandwachten / buitenwachten vereist zijn voor het bewaken van de veiligheid. Wij leveren deze Rijksgediplomeerde brandwachten. Wij doen dit zowel op Ad Hoc als projectbasis met als uitgangspunt het ontzorgen van de eindklant.

Door onze jaren lange ervaring met het leveren van brandwachten/veiligheidswachten aan bedrijven weten wij wat voor hen belangrijk is.

Wij leveren gekwalificeerde mensen die ervaring hebben bij uitval of onderhoud van uw brandmeldinstallatie. Onze brandwachten zijn minimaal in het bezit zijn van een Rijksdiploma Manschap, medisch gekeurd zijn en voldoen aan leidraad oefenen.

Neem contact op
© ROHS SAFETY SERVICES- 2024
Made with
Web Wings
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram